Savner du mere underholdning i haven, har vi her fundet et par gode idéer frem til dig, så du og familien kan få det sjovere, når I er udendørs i løbet af de varme måneder.

En terrasse med grill og plads til grillfester

For det første kan det være oplagt at få sig en terrasse med plads til en grill. Enhver have med respekt for sig selv skal have en terrasse med en tilhørende grill, så der er plads til at holde gode grillfester for venner og familie. Så har du endnu ikke fået lavet det, er det bare med at komme i gang. Det kan over årene bliver til rigtig mange gode grillfester med masser af dejlige mennesker, som du holder af, og som du godt kan lide at være sammen med. Og der er jo næsten ikke noget mere hyggeligt end at grille.

Svømmebassin

Har du unger, kan det også være et oplagt valg for dig at få et svømmebassin ude i haven, hvor I kan tage jer en kold dukkert i de varme måneder. Bor i langt fra havet eller søer med mulighed for at bade, kan det være oplagt med sin egen lille swimmingpool derhjemme, hvor det er muligt for jer at hoppe i, når det lige bliver en tand for varmt. Du skal bare finde ud af med dig selv, hvor stort et bassin du gerne vil have. Skal der være plads til jer alle på samme tid, skal det jo have en væsentlig størrelse.

Trampolin

En anden mulighed for jer er at få en havetrampolin, hvor hele familien kan hoppe lige så meget, som I overhovedet orker. Det er naturligvis nok ungerne, der kommer til at gøre brug af den mest, men det kan altså også være sjovt for de voksne at komme en tur i trampolinen. Så hvis du ikke allerede har fået installeret en trampolin i haven, er det da bare med at få købt sådan en, så I kan begynde at hoppe rundt og lave seje tricks i luften. Du kan evt. overveje at grave den ned, hvis du gerne vil minimere risikoen for skader, og så den er nemmere at komme op på.

Dart

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at få sat en dartskive op i haven. Det er en sjov havesport at spille med sine venner og familie, og alle kan finde ud af det. Selv dem der måske ikke lige har bentøjet til at komme op på en trampolin, kan jo sagtens være med til at spille dart i stedet for. Og så er det jo ikke særlig dyrt at få fat i en dartskive. Og mon ikke du allerede har en god idé til, hvor den kan hænge.

Køb metalpersienner her.