Vil du gerne gøre julen mere underholdende, er der mange måder at gribe det an på. Her får du et par bud på, hvordan du kan få en sjovere jul med mere underholdning derhjemme.

Stream julekalendere og julefilm

For det første kan du jo vælge at streame flere julekalendere og flere julefilm, end du måske plejer at gøre. Der er jo rigtig mange gode muligheder for at streame julekalendere på nettet, det kan du blandt andet gøre hos DR og TV2, så hvis du bare har et TV2 Play abonnement og DR TV appen hentet ned på din mobil, er der ingen problemer i at komme i gang med det. Så finder du jo også en masse gode julefilm på fx Netflix og Viaplay, så underholdningen på skærmen er uden tvivl sikret i år.

Få tid til mere gaming

Juleferien kan jo også give dig mere tid til gaming, hvis du ikke er typen, der har så meget tid til det i hverdagene. Der findes jo rigtig mange spil og konsoller på markedet nu om dage, men måske har du allerede en favorit, som du elsker at spille på, og måske også et spil, som du plejer at dykke ned i, når der er tid til at game. Juleferien giver dig jo en lang række dage, hvor der måske ikke er så meget andet på programmet, og så kan du jo lige så godt udnytte den til at komme lidt videre i det spil, du nu engang er godt i gang med.

Leg med julegaverne

Hvis du har været så heldig at få noget fedt i julegave – det kan fx være et nyt luftgevær – kan du jo også bruge julen på at lege med de julegaver, som du har været så heldig at få. Og det er jo uanset, om du så har fået dig et luftgevær, end ny bagemaskine til køkkenet eller et elektrisk løbehjul, som du bare ikke kan vente med at prøve. Uanset hvad du nu har været så heldig at få i julegave, er det da bare med at få dem åbnet op og prøvet af.

Find årets julegaver online

Har du endnu ikke fundet årets julegaver, kan du jo vælge at gøre det nemmere for dig selv ved at shoppe på nettet. Det går meget hurtigt at handle sine julegaver online, og det er klart den nemmeste måde at handle julegaver på. Så slipper du også for at stå i kø med tusindvis af andre mennesker ude i byen, og du kan stadig være med til at støtte op om de danske butikker, selvom du lægger dine penge online.

Mangler du en ny juletræsstjerne i år, så find din juletræsstjerne i guld her.