Hvis dit barn er ordblind, så kan dit barn gå en sværere barndom og ungdom i møde. Særlig kan dit barns skolegang blive svært, da ordblindhed både gør læsning, skrivning og stavning sværere. Dette kan påvirke dit barns trivsel i skolen, dit barns faglige færdigheder og dit barns sociale liv.

Ordblindhed som barn eller ung kan have konsekvenser ind i voksenlivet, hvis dit barn ikke får den rette faglig støtte. Heldigvis tilbyder Ordblindetræning professionel undervisning af dit ordblinde barn, så dit barn både får faglig og social støtte gennem skoletiden.

Herunder får du 4 grunde til at du bør vælge Ordblindetræning til professionel undervisning af dit ordblinde barn.

1. En virksomhed med lokal tilstedeværelse

Ordblindetræning har afdelinger i en lang række forskellige byer i Danmark. I disse afdelinger tilbydes der ordblindeundervisning og kursus i ordblindetræning. Virksomheden har allerede hjulpet over 3000 børn og unge med deres ordblindhed, hvilket blandt andet skyldes den lokale tilstedeværelse, som gør det muligt for de fleste at få hjælp.

Virksomheden afholder også kurser på skoler for ordblinde elever, hvor der både har været fokus på at udvikle og styrke elevernes faglige evner, såvel som deres generelle trivsel på skolen og deres sociale liv. Med 225 succesfyldte kurser er Ordblindetræning til stede i det lokale liv og kan hjælpe mange ordblinde elever i deres skolegang.

2. Gode resultater for elever

De mange børn og unge, som allerede har fået hjælp fra Ordblindetræning, har udvist stor forbedring i deres skriftsproglige færdigheder og en positiv udvikling i stavning og ordafkodning.

Undervisningen har også forbedret elevers grundlæggende læsning og stavning, hvilket giver eleverne større motivation for skolen, et højere fagligt niveau og et bedre socialt liv i skolen.

3. Mange initiativer

Ordblindetræning er ikke kun en kursusvirksomhed som tilbyder undervisning af ordblinde. Virksomheden fokuserer også på kompetenceudvikling af fagprofessionelle med speciale i ordblindhed, hvilket kan styrke rammerne for børn og unge med ordblindhed.

Dette har virksomheden gjort ved at indgå 10 kommunale partnerskaber, hvor Ordblindetræning kan tilbyde kursus i undervisning af ordblinde.

4. Højt fagligt niveau

Virksomheden har også skabt et højt fagligt niveau for ordblinde, ved at udvikle undervisningsmaterialer til ordblinde. Dette gør de i samarbejde med Alinea, som blandt andet også samarbejder med Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp GoTutor.

Dermed er dit barn garanteret et højt fagligt niveau, baseret på undervisningsmateriale særligt skabt til ordblinde.