Har du prøvet både fodbold, håndbold, styrketræning og alle de andre ”normale” fritidsaktiviteter uden at nogen af dem, var lige det, som du ledte efter? Så er luftgevær og det at skyde med dem måske lige det, som du har gået og manglet. At skyde med luftgevær er nemlig en sjov hobby, der får dig op fra sofaen og ud i den friske luft, samt giver dig mulighed for at møde en masse rare mennesker med samme interesse.

Hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i, så læs videre her og lær det grundlæggende om luftgeværet.

Hvad er et PCP luftgevær?

Først og fremmest kan det måske være rart at vide, hvad et PCP luftgevær er. Et PCP luftgevær er et luftgevær, der bruger komprimeret luft som energikilde, og dermed gør det muligt at skyde med hagl. Geværet skal fyldes med en håndpumpe, hvorefter den kan skyde omkring 80 skud alt efter model. Fordelen ved dette gevær ligger i traditionen i den forstand, at det er den ældste type på markedet i forhold til nitro luftgeværet. Dermed er teknikken uden tvivl i orden, hvis du køber et luftgevær fra et af de mange mærker, vi tilbyder.

Hos os har du fri mulighed for at bladre igennem de forskellige muligheder og undersøge, hvilken du synes bedst om, samt skrive og spørge for yderligere vejledning, når du leder efter et PCP luftgevær.

Køb dit PCP luftgevær her

Hvad er nitro luftgevær?

En anden type af luftgeværer er nitro luftgeværet, kan også være en fordel at vælge, hvis du er træt af metaltræthed eller deformerede stålfjedre – med andre ord bør dette gevær holde evigt i forhold til PCP luftgeværet. En anden fordel ved nitro luftgeværet er selvfølgelig også, at du kan lade geværet stå i flere måneder ad gangen uden at skulle lade det op efterfølgende, hvilket du ville skulle gøre med et PCP luftgevær.

På vores hjemmeside er der rig mulighed for at spørge medarbejderne ind angående fordele og ulemper, hvis du er i tvivl om hvilken type gevær, der passer til dig. Ofte hænger det sådan sammen, at blot fordi det ene virker bedre på papiret, så kan det andet passe bedre til dit behov. Derfor kan det være en god ide at spørge til råds om, hvorvidt du skal købe et PCP luftgevær eller et nitro luftgevær.

Hvordan virker nitro luftgevær?

Et nitro luftgevær bruger ligeledes komprimeret luft som energikilde, men i stedet for, at der sidder en fjeder, der spændes, når du lader geværet, sidder der en gasfjeder, der er fyldt med nitrogen. Når denne fjeder spændes, komprimeres gassen ligesom i en fjeder. Ved dette luftgevær er der som sagt fordelen, at chancen for metaltræthed og deformerede stålfjedre er mindre, men du slipper yderligere også for den metalliske lyd, der afgives ved skud, som PCP luftgeværet afgiver.

Alt efter hvilken model, du køber, kan der være mulighed for, at du kan ændre på indholdet eller trykket af gassen, og dermed kan du altså justerer kraften på geværet.

Køb dit nitro luftgevær her