Hvis du er til action og fart over feltet, kan det være, at du skal prøve at kaste dig ud i et luftgevær. Det er sjovt og fedt at skyde med luftgevær og især følelsen af at ramme det, man har sigtet efter, er guld værd. Hvis du overvejer at købe et luftgevær, er du kommet til det rette sted. Hvis du er helt ny i denne verden, er der et par praktiske ting, man bør være klar over, før man anskaffer sig den slags våben. Der er mange forskellige slags luftgevær at vælge imellem så her, vil der komme lidt information om, hvad man bør overveje, når man skal købe et luftgevær.

Køb dit luftgevær her

Hvilket luftgevær skal jeg vælge?

Når du skal finde ud af, hvilket luftgevær du skal have, er der mange ting, du bør overveje. Hvad skal du bruge det til? Hvordan skal det se ud? Hvilken slags skal det være? Hvor stort skal det være? Hvor langt skal det kunne skyde? Disse er nogle ting, du bør tænke over, så du er sikker på, at det luftgevær du vælger, er det helt rette for dig. Derudover er der også nogle praktiske ting som, hvor stort det må være, hvis du ikke har jagttegn eller våbentilladelse. Hvis du søger et luftgevær med magasin, har vi mange her på siden du kan vælge mellem. Så tænk over hvilket slags gevær du søger og tag dig et kig.

Hvor langt kan et luftgevær skyde?

Alt afhængig af hvilken slags luftgevær du vælger, vil det være forskelligt, hvor langt det kan skyde. For at sammenligne et luftgevær med magasin med et luftgevær uden magasin, har vi et med magasin, der skyder 330 m/s og et uden magasin, som skyder maksimalt 250 m/s. Dette er blot vejledende tal da både blæst, vejr og omstændigheder kan gøre, at man skyder kortere eller længere. Hvis det er vigtigt for dig at vide, hvor langt luftgeværet kan skyde, kan du hos os læse mere om dette, inden du træffer dit endelige valg om, hvilken model du skal købe.

Hvor køber man et luftgevær?

Svaret på dette er meget simpelt, for du kan her hos os finde et stort udvalg af luftgevær. Chancen for at du kan finde et, der passer præcis til dig er dermed også rigtig stor. Udover en masse forskellige typer luftgevær, tilbyder vi også fakta om luftgevær, og hvilke ting du bør være opmærksom på, inden du smider en masse penge efter det. Du kan blandt andet læse om fordele eller ulemper ved eksempelvis at købe et luftgevær med magasin eller læse om, hvilke våben der kræver jagttegn. Så læs mere her hvis du er klar til noget action i dit liv og tænker, at du skal have fat i et luftgevær. Tag et kig på vores store udvalg – du vil ikke fortryde det. Husk dog også at læse op på de gældende regler for brugen af luftgevær.

Køb dit luftgevær her